S-a crezut gangster si a furat de 5 lei! Un tanar din Oradea a vrut sa jefuiasca un ABC, dar s-a speriat de vanzatoare si a furat doar o sticla de suc
Stiri Oradea

S-a crezut gangster si a furat de 5 lei! Un tanar din Oradea a vrut sa jefuiasca un ABC, dar s-a speriat de vanzatoare si a furat doar o sticla de suc

Miercuri, 15 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 27 februarie a.c., în jurul orei 20.00, purtând pe față o mască medicală și având asupra sa un cuțit, ar fi amenințat-o pe vânzătoarea unui magazin de tip „ABC”, din municipiul Oradea, solicitându-i să îi înmâneze banii din încasări, însă, întrucât femeia a ripostat, tânărul ar fi părăsit în fugă incinta magazinului, având asupra sa un flacon de băuturi răcoritoare, de 0,5 litri, pe care l-ar fi luat anterior din vitrina magazinului și pe care nu l-a mai achitat, cauzând societății comerciale un prejudiciu de 5 lei.

Joi, 16 martie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe tânărul de 19 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus față de cel în cauză măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Ne găsiți și pe Google News