Inca un oradean norocos va petrece o zi gratis la Aquapark Nymphaea, dupa ce a platit impozitul online
Stiri Oradea

Inca un oradean norocos va petrece o zi gratis la Aquapark Nymphaea, dupa ce a platit impozitul online

Un alt orădean va avea posibilitatea să petreacă gratuit o zi la Aquapark-ul Nymphaea, ca urmare a extragerii din cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”.

Extragerea computerizată l-a desemnat câștigător pe Ladislau Bardos, domiciliat pe strada Iza, care va fi înștiințat prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile.

La această extragere au fost înscriși 4.590 de contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs în perioada 06 – 12 martie 2023.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârșitul anului. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” – ajunsă la a VII-a ediție, continuă și în anul 2023. Primăria Oradea va premia, și anul acesta, persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2023 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulți și 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Campania se desfășoară în perioada 09 ianuarie – 31 martie 2023. Extragerea următoare va avea loc în data de 16 martie.

Ne găsiți și pe Google News