Ryanair a pus in vanzare bilete pe ruta Oradea – Londra. La ce preturi putem zbura la Londra din aceasta toamna
Stiri Bihor

Ryanair a pus in vanzare bilete pe ruta Oradea – Londra. La ce preturi putem zbura la Londra din aceasta toamna

Începând de astăzi se pot achiziționa bilete de avion pentru ruta Oradea-Londra (Stansted). După cum reprezentanții Ryanair au precizat, prețurile încep de la 24,99 Euro. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Primul zbor este programat pentru data de 31 octombrie 2017.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair,  declara in 23 februarie 2017:

“Ryanair este încântată să anunțe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi disponibil pentru rezervări în scurt timp.
Clienții transilvăneni și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentru vacanțele de vară sau iarnă, pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea.
Pentru a sărbători noua noastră rută din Oradea către Londra Stansted, scoatem la vânzare locuri la tarif promoțional, din Oradea, către Barcelona și Milano, de la doar 14.99€ pentru călătorii în aprilie și mai, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Luni, 27 februarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro/  pentru rezervări.”

Începând din această lună devin operaționale zborurile către Milano (Bergamo) și Barcelona (Girona). Acestea au frecvență de două zboruri pe săptămână.

Pe ruta Milano este avantajos achiziționarea de bilete chiar din aceste zile, destinația fiind inclusă în oferta specială cu prețuri de la 9,99 Euro. Pentru ruta Oradea-Barcelona prețurile încep de la 14,99 Euro.

”Veștile bune nu se opresc aici. Continuăm negocierile pentru alte destinații importante din Europa. Astfel reușim să facem Oradea cât mai vizibilă și prezentă pe harta europeană a liniilor aeriene. Toate la prețuri deosebit de avantajoase pentru cei care călătoresc din sau spre Oradea și județul Bihor.”- precizează Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor.

Citeste si: Aeroportul Oradea si RyanAir anunta o noua ruta, Oradea – Londra, cu o frecventa de 3 zboruri pe saptamana

Ne găsiți și pe Google News