Fundatia Comunitara Oradea organizeaza ”Ziua Inovării pentru IMM-uri/SME Innovation Day”, editia a II-a
Evenimente

Fundatia Comunitara Oradea organizeaza ”Ziua Inovării pentru IMM-uri/SME Innovation Day”, editia a II-a

Fundația Comunitară Oradea, cu participarea Universității Hasselt din Belgia și a CEU Business School Budapest din Ungaria organizează cu sprijinul financiar al UniCredit Bank cea de-a doua ediție a evenimentului ”Ziua Inovării pentru IMM-uri/SME Innovation Day” ce va avea loc în data de 14 octombrie 2016 la Hotelul Ramada din Oradea. 

Cu această ocazie vă invităm să participați la conferința cu tema ”Conceperea și dezvoltarea ecosistemelor de inovare”, în cadrul căreia vor fi abordate subiecte care au în vedere rolul autorităților publice în crearea de sisteme inteligente favorabile inovării dar și ce țin de calitățile și lista de priorități pe care antreprenorii trebuie să le aibă pentru a reuși să dezvolte ecosisteme proprii eficiente prin care să se diferențieze. 

Agenda zilei și structura conferinței este disponibila AICI, iar pentru a participa, puteți completa formularul de înscriere.

Termenul limită pentru a beneficia de reducerile în regim EARLY BIRD este 30 septembrie.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că pe întreaga durată a evenimentului va avea loc un ”Târg de inovare” la care vă puteți înscrie gratuit în limita a 10 participanți.

Ne găsiți și pe Google News