„ROMÂNIA NE UNEȘTE ! ”Spectacol extraordinar cu Veta Biris, Florica Zaha, Nicolae Furdui Iancu, s.a.
Evenimente

„ROMÂNIA NE UNEȘTE ! ”Spectacol extraordinar cu Veta Biris, Florica Zaha, Nicolae Furdui Iancu, s.a.

Romania ne UnesteOradea este unul din orașele Marii Uniri și are un rol important în construirea identității naționale, identitate care are la baza istoria de secole a oamenilor din aceasta zonă.

De asemenea Oradea este unul din orașele în care multiculturalitatea și amestecul etnic pașnic, sunt valori reale ale căror rezultate le descoperim în bogăția istorică și culturală și patrimoniul bogat pe care azi îl vedem pus în valoare.

În data de 26 Noiembrie 2017 Oradea va găzdui un concert folcloric cu unii din cei mai importanți artiști români ai momentului. Sub numele „ România ne unește!” spectacolul anticipează sărbătoarea Zilei Naționale de pe 1 Decembrie.

Se vor reuni la Oradea: Ansamblul folcloric „Lăutarii din Chișinău” condus de maestrul Nicolae Bot Gros ansamblu care va acompania unii dintre cei mai iubiți și respectați artiști din România, precum Nicolae Furdui Iancu, Ionuț Fulea, Sava Negrean, Veta Biriș, Cornel Borza, Florica Zaha. Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii O dată-n viaţă, TVR.

Spectacolul va avea loc in Sala Sporturilor Antonio Alexe, începând cu ora 18:00, iar accesul se face pe baza de bilet. Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot achizitiona din Sala Ghiseelor din Primaria Oradea, de la punctele de caserie, incepând cu data 13 noiembrie. Sunt scoase spre vânzare 1500 de bilete. Accesul în sală se face cu 2 ore înainte de începerea spectacolului.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News