Revista Forbes USA promoveaza Oradea ca destinatie sigura si printre cele mai bune de vizitat in 2022
Turism

Revista Forbes USA promoveaza Oradea ca destinatie sigura si printre cele mai bune de vizitat in 2022

Considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din România, Oradea este un oraș care se bucură din plin de fiecare anotimp și pompează energie vie într-un peisaj arhitectural surprinzător, ceea ce a făcut din aceasta una dintre cele mai cunoscute destinații ale regiunii pentru un turism lent și fără stres, scrie revista Forbes.

Asa cum au promis cei de la European Best Destinations, Oradea va fi promovata pe tot parcursul anului 2022 către milioane de călători, în mass-media (Forbes, Condé Nast, Yahoo, Geo,etc.) și profesioniști din turism, ca fiind printre cele mai bune destinații de vizitat în Europa.

Oradea s-a clasat pe locul 6 in topul celei de-a 13-a editii a European Best Destinations 2022, cu 47.883 voturi, in urma votului a peste jumatate de milion de calatori, din 182 de tari din lume.

„Situată la granița de vest cu România, la doar 300 de mile de Viena, Oradea prezintă influența Occidentului de-a lungul istoriei sale lungi. Patrimoniul său arhitectural este atât de unic încât orașul a fost votat cel mai frumos oraș Art Nouveau din Europa”, mai scrie revista Forbes.

interlink.ro

Asa cum semnaleaza si Revista Forbes, Oradea a fost declarata cea mai buna destinatie Art Nouveau din Europa in 2022.

„Mai mult decât oriunde altundeva în Europa veți vedea la Oradea evoluția și influența stilurilor unul asupra celuilalt, toate cu un anume „ Orădea Touch ” amestecând diversitatea stilurilor arhitecturale aflate la originea celor mai frumoase clădiri dar și originalitatea stilului românesc”

Oradea, un oraș al tinerilor, al sănătății și relaxării precum și al evenimentelor culturale, muzicale, teatrului și expozițiilor răspândite pe tot parcursul anului a fost și el votat „cel mai frumos oraș din România”, conchide Forbes USA

Foto: Visit Oradea

Ne găsești și pe Google News