Restaurantul Crinul Alb isi redeschide portile. Gust, eleganta, stil si un personal prietenos
Diverse

Restaurantul Crinul Alb isi redeschide portile. Gust, eleganta, stil si un personal prietenos

Dupa 3 saptamani in care mai multe echipe s-au implicat non stop in procesul de modernizare a spatiilor de servire a mesei, a bucatariei si a grupurilor sanitare, Restaurantul Crinul Alb se redeschide avand o noua imagine si o abordare mult mai actuala in ceea ce priveste organizarea spatiului. Culorile luminoase si peretele vitrat generos, ofera o atmosfera calda si prietenoasa pentru cei care ii vor trece pragul.

La Restaurantul Crinul Alb, noua intrare este complet reconstruita fiind in ton cu extinderea peste raul Cris care va fi finalizata la inceputul anului viitor. Bucataria a beneficiat si aceasta de o extindere care sa permita o servire mult mai rapida a preparatelor. Pastele si pizza au acum spatii bine definite. La etajul inferior oaspetii au acces vizual direct spre zona de preparare a pizzei. Pasionatii de mancaruri italiene sunt asteptati cu un spatiu mult mai aerisit dar in acelasi timp intim si cochet. Baile au fost complet restilizate abordand un design modern si poaspat fiind mult mai spatioase.

Parte din procesul de restilizare face si regandirea usoara a meniului de vinuri si rafinarea celui de mancare. In acest moment Restaurantul Crinul Alb are un meniu complex care acopera deopotriva gastronomia italiana dar si bucataria romaneasca.

Echipa restaurantului Crinul Alb este pregatita sa isi intampine clientii in noile echipamente de servire care sunt personalizate cu noul logo Crinul Alb. Procesul de rebranding Crinul Alb a tinut cont de noua perspectiva a restaurantului, de pozitionarea in aliniamentul Cris River Side si de perceptia si asteptarile clientilor. Un brand modern ancorat in traditia bucatariei italiene.

La inceputul anului 2018 Restaurantul Crinul Alb va avea finalizata extinderea moderna pestre malul raului Cris si va putea sa ofere clientilor sai noi zone de servire a mesei, zone de relaxare si chiar spatii pentru organizarea unor evenimente private sau corporate. Noua extindere beneficiaza si de o terasa generoasa cu deschidere atat catre rau cat si spre zonele de promenada de pe mal.

Noul Restaurant Crinul Alb este unul dintre cele mai bune restaurante din Oradea, bine pozitionat in topurile de profil. Nu va ramane decat sa ii treceti pragul si sa profitati de noua atmosfera, acum cu parfum de sarbatoare.

loading...