Reprezentanţii autoritatilor din Oradea si judetul Bihor au participat la deschiderea anului şcolar
Educatie

Reprezentanţii autoritatilor din Oradea si judetul Bihor au participat la deschiderea anului şcolar

Reprezentanţii conducerii Primăriei Oradea, ai Prefecturii judetului Bihor si ai Consiliului Judetean Bihor au participat la deschiderea anului şcolar în municipiul Oradea.

Viceprimarul Florin Birta a participat încă de ieri, 11 septembrie la festivităţile de deschidere a anului şcolar la Liceul Don Orione, iar azi, 12 septembrie a fost prezent  la festivităţile de deschidere a anului şcolar la Şcoala Gimnazială Oltea Doamna şi la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu.

Prezent la festivităţile de la Colegiul Emanuil Gojdu, viceprimarul Florin Birta s-a adresat elevilor: ”Vă mulţumesc pentru că prin rezultatele voastre faceţi cinste oraşului Oradea. Vă urez în numele meu, al Primăriei Oradea şi al primarului Ilie Bolojan, la rândul său absolvent al Colegiului Emanuil Gojdu, să aveţi un an bun, plin de reuşite şi realizări, un an încununat cu succese!”.

Viceprimarul Florin Birta deschidere CN Emanuil Gojdu

Viceprimarul Mircea Mălan a participat la deschiderea anului şcolar la Şcoala Gimnazială Dacia. Acesta s-a adresat celor prezenţi: ”Vă doresc tuturor, elevi, părinţi şi profesori, să aveţi putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii. Vă doresc să treceţi cu bine peste toate, iar la sfârşitul anului şcolar, ca o consecinţă a eforturilor dumneavoastră, să vă bucuraţi de rezultate deosebite!

Viceprimarul Mircea Malan Malan deschidere Scoala Dacia

Prefectul de Bihor, Claudiu Pop, a participat la deschiderea anului scolar la Colegiul National Emanuil Gojdu si la Liceul Teologic Baptist Emanuel. Pe pagina de facebook a domniei sale, Prefectul Claudiu Pop a scris: „Începutul de an scolar este o ocazie specială pentru noi toţi, aşadar vă transmit tuturor elevilor, părinţilor, profesorilor să aveţi parte de sănătate, să aveţi încredere că există multă bună credinţă, dorinţă de mai bine şi capacitatea de a aduce acest bine în instituţia de învăţământ.

Prefectul Claudiu Pop deschidere Liceul Baptist Emanuel

„Dragi elevi, astăzi este o zi specială pentru voi, o zi plină de curiozitate şi totodată de tristeţe că s-a terminat vacanţa. Astăzi păşiţi spre un nou an în care trebuie să constientizaţi importanţa studiului şi prezenţei la şcoală. Şcoala ar trebui să fie prinicipala voastră preocupare. Să ajungeţi să înţelegeţi cuvintele lui Nicolae Iorga care spunea “Şcoala trebuie să te înveţe a fi propriul tău dascăl, cel mai bun şi cel mai aspru”, a mai scris Prefectul Claudiu Pop.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor, a transmis, tot prin intermediul retelelor de socializare, cu prilejul deschiderii noului an școlar, urmatorul mesaj:

De astăzi începe un nou an şcolar, cu emoţii, entuziasm şi curiozitate pentru elevi, profesori şi părinţi, deopotrivă. Atât eu, cât şi colegii mei din Consiliul Judeţean, dorim elevilor un an plin de împliniri, mult succes profesorilor, iar părinţilor un an bun şi să fie alături de şcoală. Vă indemnăm să invăţaţi, să fiţi responsabili, serioşi, să vă clădiţi o educaţie solidă, care să vă dea posibilitatea să alegeţi un drum bun în viaţă, să trataţi scoala ca pe un drept, nu ca pe o obligaţie. Educaţia autentică se bazează pe toleranţă, respect, responsabilitate şi bun simţ. Consiliul Județean va acorda sprijinul necesar pentru îmbunătăţirea condițiilor de educație, astfel încât toți elevii, indiferent în ce zonă a Bihorului invață, să beneficieze de condiții egale de instruire. Mult succes, dragi elevi !!!

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News