Comunicat ITPF: Autoturism Audi Q7 căutat în Polonia, depistat la P.T.F. Borş
Comunicate de presa

Comunicat ITPF: Autoturism Audi Q7 căutat în Polonia, depistat la P.T.F. Borş

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Borş – I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism marca Audi Q7, căutat de autorităţile din Polonia, la volanul căruia se afla un cetăţean român.

În data de 11.09.2016, ora 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Dumitru G., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Audi Q7, an de fabricaţie 2009, înmatriculat în Polonia.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat la control documentele maşinii, respectiv un certificat de înmatriculare provizoriu eliberat de autorităţile din Polonia.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autorităţile poloneze. 

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a închiriat autoturismul de la o firmă de profil din Polonia şi că nu avea cunoştinţă că vehiculul este căutat de autorităţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, autoturismul fiind indisponibilizat la I.T.P.F Oradea până la finalizarea acestora.

loading...