Reabilitarea zonei Martin Andersen Nexo aproape de final. Teren de minifotbal, spatiu de joaca pentru copii si un miniparc
Stiri Oradea

Reabilitarea zonei Martin Andersen Nexo aproape de final. Teren de minifotbal, spatiu de joaca pentru copii si un miniparc

Sunt în curs de finalizare lucrările de amenajare a terenului cuprins între strada Martin Andersen Nexo și calea ferată. Acest teren a fost curățat, nivelat și adus la același nivel cu strada, fiind amenajat un loc de joacă cu nisip și un teren de minifotbal dotat cu porți, împrejmuit la 4 metri înălțime. În ceea ce privește spațiul de joacă destinat copiilor, acesta va fi dotat cu un complex de joacă, cu leagăne, carusel și balansoar.

Totodată, suprafața rămasă se va completa cu pământ fertil, acesta urmând să fie ulterior însămânțat cu gazon.

De asemenea, în perioada octombrie-noiembrie se are în vedere plantarea de arbori în zonă.

Pentru siguranța celor care vor folosi acest spațiu, Direcția Patrimoniu Imobiliar a montat un gard de protecție la limita cu calea ferată din apropiere, gard care separă viitoarea zonă verde de liniile de tren.

interlink.ro

Lucrările au fost realizate de firma SC Drumuri Orășenești, în baza acordului-cadru de întreținere și reparații drumuri și străzi.

Amenajarea zonei cuprinse între strada Martin Andersen Nexo, recent modernizată și calea ferată s-a realizat în cadrul programului de regenerare urbană demarat de Primăria Oradea.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News