Razie a politistilor bihoreni in Biharia. Ce au descoperit acestia
Stiri Bihor

Razie a politistilor bihoreni in Biharia. Ce au descoperit acestia

Joi, 25 ianuarie a.c., în intervalul orar 07.00 – 14.00, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au acționat pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea criminalității rurale, a delictelor silvice și pentru menținerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităților locale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 55 de persoane, au fost controlate 50 de autoturisme și atelaje cu tracțiune animală, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 2.975 lei, din care 10 conform O.U.G. nr.195/2002 privind regimul circulației pe drumurile publice, una potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, una la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și alte două la O.G. nr.97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

În cadrul acțiunii, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au identificat și cercetat un bărbat de 32 de ani, din localitatea bihoreană Diosig, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cel în cauză este bănuit că, la 6 decembrie 2017, ar fi pătruns prin escaladare în curtea unui imobil din Diosig și ar fi sustras din garaj un fierăstrău mecanic, o trusă de scule și o mașină de șlefuit, cauzând un prejudiciu total estimat la 2.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii bihoreni. Cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

De asemenea, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au identificat și cercetat un bărbat de 32 de ani, din comuna bihoreană Chișlaz, bănuit că, în cursul anului 2017, ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras arbori dintr-o pădure, provocând un prejudiciu total în valoare de 10.313 lei.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Tot în cadrul acțiunii a fost identificat și cercetat un bărbat de 28 de ani, din Diosig, bănuit că la 30 decembrie 2017 ar fi sustras un telefon mobil lăsat pe o masă din incinta unui local public din Diosig, provocând un prejudiciu în valoare de 1.200 lei.

Polițiștii continuă cercetările și în acest caz, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

loading...