Proiectul „Oradea doneaza o paine” continua cu editia a VIII-a. Painile ramase, din editia trecuta, au ajuns la centrul Dumbrava
Diverse

Proiectul „Oradea doneaza o paine” continua cu editia a VIII-a. Painile ramase, din editia trecuta, au ajuns la centrul Dumbrava

Proiectul ”Oradea donează o pâine”, a ajuns la ediția a VIII-a, care de data aceasta, va avea loc, în data de 27 august, marți, între orele 16.00-18.00.

Cele patru locații fixe sunt: în fața Pieței Decebal, în fața Pieței Rogerius, în fața Bisericuței Nufărul și la Oradea Plaza. A cincea locație, de această dată, va fi în fața stației de tramvai Olosig.

După finalizarea ediției din luna iulie, cele 300 pâini, rămase au fost duse la centrul de îngrijire a bătrânilor, de la Dumbrava, unde domnul Pașca, împreună cu familia sa, ne-a întâmpinat cu inima deschisă ca de fiecare dată. La această ediție dorim ca pâinile rămase în data de 27 august, să ajungă în centre de îngrijire a copiilor și tinerilor, precum și la familii nevoiașe.

Proiectul ”Oradea donează o pâine”, este deschis tuturor celor care au nevoie de o pâine pe care o pot ridica din cele cinci puncte de distribuție, precum și celor care vor să dăruiască, o pâine sau mai multe, după posibilități.

interlink.ro

Toți cei interesați ne pot contacta la adresa de email oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina noastră de facebook http://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine

Și pentru că dorim să schimbăm ceva, și pentru că putem schimba puțin lumea din jur pentru a o face mai bună, cu ajutorul vostru dragi orădeni încercăm să ne implicăm  cât mai mult, mulțumindu-vă și  așteptându-vă alături de noi și de această dată.

Un gest mic pentru unii, poate însemna enorm pentru alții.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0