Proiectele bazinelor didactice din Nucet si Sacuieni in faza pe licitatii
Stiri Bihor

Proiectele bazinelor didactice din Nucet si Sacuieni in faza pe licitatii

noriel.ro
Documentația pentru proiectele de execuție a bazinelor didactice din orașele Nucet și Săcueni a fost încărcată pe platforma SICAP. Companiile pot depune oferte pentru proiectul din Nucet până pe 22 octombrie, iar pentru Săcueni până pe 26 octombrie 2018.

Este vorba despre documentația pentru bazinul din Nucet, încărcată pe platforma SICAP pe 1 octombrie, și cea pentru Săcueni încărcată pe 5 octombrie. Constructorii au la dispoziție 21 de zile pentru a depune ofertele. Până la această dată, mai multe societăți comerciale din județul Bihor au solicitat clarificări de ordin tehnic”, a precizat Vitályos Barna, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor. Conform proiectului, constructorul va avea la dispoziție 12 luni, de la data semnării contractului, pentru a finaliza execuția bazinelor didactice. Dacă edilul din Nucet a optat pentru construirea unui singur bazin semi-olimpic cu toate facilitățile aferente, primarul din Săcueni a ales varianta ce include, pe lângă bazinul didactic standard și un al doilea, pentru copii. La Nucet, 320 de copii ar urma să beneficieze de piscina didactică, iar la Săcueni 2300 de elevi.

Consiliul Județean Bihor pune la dispoziție fondurile necesare proiectului prin Agenția de Dezvoltare Durabilă. Primăriile au asigurat terenurile unde urmează să fie construite piscinele didactice, accesul, utilitățile, racorduri și parcarea. Primăriile Nucet și Săcueni au depus documentația completă încă de la finele lunii aprilie 2017. Varianta standard include un bazin de dimensiuni 25×12.5×1.6m care va funcționa în regim didactic până la ora 14. Costurile pentru varianta standard se ridică la 3.4 milioane lei+TVA, iar pentru cea care include două bazine, 4.3 milioane lei+TVA. CJ Bihor s-a angajat să cofinanțeze proiectele”, a spus președintele Pásztor Sándor.

Programul intră într-o nouă etapă. Până pe 7 noiembrie, câștigătorul licitației (Proexco SRL din județul Bihor) are termen de finalizare a proiectelor tehnice pentru bazinele didactice din Marghita, Ștei și Valea lui Mihai. Licitația pentru realizarea proiectelor tehnice (PT) pentru bazinele de înot din Salonta și Beiuș este în faza de evaluare.

decathlon.ro