Proiect AREUS – 44 de familii vor primi produse alimentare si imbracaminte. Implica-te si tu!
Diverse

Proiect AREUS – 44 de familii vor primi produse alimentare si imbracaminte. Implica-te si tu!

AREUS ONG te îndeamnă să iei parte la evenimentul “Caravana AREUS” desfăşurat în perioada 14-16 Decembrie 2018. Este momentul să facem o schimbare, să încercăm să fim mai buni, mai darnici, să avem compasiune pentru nevoiaşi. 

În această iarnă, AREUS doreşte să fie alături de oamenii mai puţin norocoşi, oamenii din inima muntelui, pentru care fiecare zi reprezintă o încercare. 

Fii şi tu alături de noi!

Prin proiectul “Caravana AREUS” ne propunem să ajutăm 68 de persoane din 44 de familii izolate din împrejurimile localităţilor Nucet (Bihor) şi Arieşeni, (Alba), pentru care dorim să alcătuim pachete cu produse alimentare şi îmbrăcăminte, care să le asigure provizii pentru perioada iernii. 

Sunt familii cu poveşti de viaţă impresionante, bolnavi si bătrâni care necesita speranta zilei de maine, oameni pentru care primul fulg de nea nu aduce fiorii Sarbatorii Craciunului ci teama de a ramane uitati in toiul iernii .

Dacă doriţi să luaţi parte la acest proiect, puteţi dona direct alimente. (ex: ulei, făină, zahăr, mălai, paste, orez, fasole, etc) luând legătura du unul dintre membrii asociaţiei. 

Totodată, puteţi dona până la data de 13.12 2018 în contul asociaţiei: RO18BTRLRONCRT0424524101 sub denumirea “Caravana Areus” , suma finală necesară  pentru cele 44 de pachete fiind de 15000 RON.

Persoanele care doneaza sume de bani de minim 50 lei intra automat in tombola organizata de noi cu ajutorul Mihai Nesu Foundation. Astfel, facand o fapta buna ai sansa de a castiga unul din cele doua tricouri  semnate de Mihai Nesu sau un calendar cu semnaturile tuturor colegilor sai de la Steaua Bucuresti.

Haideţi să fim de ajutor! Puţinul tău poate însemna totul pentru altcineva!

loading...