Primaria Oradea isi asteapta colindatorii si ii intampina cu Mos Craciun
Stiri Oradea

Primaria Oradea isi asteapta colindatorii si ii intampina cu Mos Craciun

Şi în acest an, Primăria Oradea îşi aşteaptă colindătorii (grupuri de copii: preșcolari și școlari de la unitățile de învățământ, grupuri vocale organizate, coruri bisericești, etc.) să se înscrie pentru a susține concerte de colinde și cântece de iarnă în Sala „Traian Moşoiu” a instituţiei.

Moş Crăciun se va întâlni cu colindătorii la Primărie în perioada 17 – 21 decembrie, între orele 10:00 – 13:00.

Înscrierile şi programările se pot face în perioada 28 noiembrie – 11 decembrie, în baza unei cereri care se va depune la ghişeele din Centrul pentru Relaţii cu Publicul (în piramidă).

Prealabil depunerii cererii de înscriere, pentru stabilirea fermă a zilei şi orei la care se doreşte prezenţa colindătorilor la Primărie, rugăm coodonatorii grupurilor să o contacteze pe d-na Kuibuş Cătălina, la nr. de telefon 0722/159.473, în acest fel eliminând posibilitatea suprapunerii la aceeași oră a mai multor colindători.

Pentru a putea asigura fiecărei unităţi de învăţământ posibilitatea de a colinda, rugăm conducerile unităţilor să se limiteze la maxim trei grupe (clase) de elevi/unitate de învăţământ, iar programul de colinde să nu depăşească 10 minute/grup.