Prognoza vremii pentru Oradea, in saptamana 16-22 ianuarie 2017
Vremea

Prognoza vremii pentru Oradea, in saptamana 16-22 ianuarie 2017

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca in intervalul 16-22 ianuarie 2017, vremea va ramane rece, geroasa noaptea si dimineata, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare spre sfarsitul saptamanii.

Inceputul de saptamana debuteaza cu o vreme frumoasa dar rece, geroasa noaptea si dimineata, temperatura minima va cobori pana la -6ºC, iar cea din timpul zilei nu va depasi pragul inghetului.

Marti si miercuri vremea va fi la fel, geroasa pe timpul noptii, cu cer mai mult senin si temperaturi ce vor cobori noaptea spre -6ºC;-7ºC, iar cea din timpul zilei va ramane in jurul valorii de -1ºC. Vantul se va intensifica din sector NE si va sufla cu viteze de 15-20km/h.

Joi si vineri vremea va fi frumoasa si se va raci, mai ales in cursul noptii, cand temperatura aerului va cobori spre -12ºC, iar cea din cursul zilei nu va trece de -2ºC. Vantul va slabi treptat in intensitate, iar presiunea atmosferica va creste considerabl.

Nici in weekend nu exista modificari semnificaive ale vremii. Cerul va ramane mai mult senin, diminetile vor ramane geroase, iar vantul va sufla slab din sector NE. Temperatura aerului din timpul zilei se va situa in jurul valorii de -2ºC, iar cea din timpul noptii va fi de -9ºC.

La munte vremea va fi deosebit de rece, dar frumoasa, temporar va ninge slab, iar temperatura aerului va cobori noaptea spre -15ºC, iar ziua se vor situa nu ma mai mult de -5ºC. Vantul va sufla moderat, in principal din sector NE, cu intensificari temporare, spulberand zapada.

La Stana de Vale, stratul de zapada masoara 92 de cm, iar la Baita-Vartop 55 de cm.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News