Monica Guler lanseaza cartea „Povești pentru suflet”- zece povesti amuzante din lumea animalelor
Cultura

Monica Guler lanseaza cartea „Povești pentru suflet”- zece povesti amuzante din lumea animalelor

„Povești pentru suflet”, scrisă de Monica Guler, conține 10 povești educative, amuzante, cu personaje din lumea animalelor sau din lumea fabuloasă a zânelor. Fiecare poveste încearcă să transmită o morală, o lecție de viață necesară educației copiilor. Cititorii se pot identifica ușor cu personajele, cu aventurile pe care acestea le au de parcurs pentru a se maturiza, pentru a obține ceea ce vor sau pentru a-și găsi fericirea. Cartea se adresează tuturor celor care au rămas copii în adâncul sufletului.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Județeană Oradea (amfiteatru), în data de 20.01.2017, începând cu ora 17:00. Evenimentul va cuprinde lecturarea unei povești și alte surprize pentru cei mici. Lansarea se va încheia cu o sesiune de autografe.

Despre Monica Guler

Cititul a fost una din pasiunile Monicăi Guler, încă de mic copil. A dat mereu dovadă de imaginație și inventivitate, plăcându-i să scrie compuneri, apoi eseuri, iar câțiva ani mai târziu, povești.

Primele încercări au fost făcute în anii de liceu, cu un roman de dragoste, aflat încă în stadiul de manuscris. Au urmat scurte povești, care mai apoi au devenit poveștile publicate în acest prim volum – ,,Povești pentru suflet”.

Sunt ,, pentru suflet” pentru că se adresează în egală măsură atât copiilor, cât și adulților care și-au păstrat inocența sufletului, care nu au uitat să fie copii.

Citatul preferat al Monicăi Guler este cel al marelui artist, Constantin Brâncuși: ,, Când ai încetat să mai fii copil, ai murit de mult.” De aceea, prin poveștile sale a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor, să le îmbogățească universul , să îi învețe valoroase lecții de viață prezentate sub o formă simplă, amuzantă, și să le amintească adulților de farmecul copilăriei, de jovialitatea specifică vârstei de aur.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News