Prognoza meteo pentru Oradea, in saptamana 16-22 ianuarie 2023. Cand vin ninsorile mult asteptate
Vremea

Prognoza meteo pentru Oradea, in saptamana 16-22 ianuarie 2023. Cand vin ninsorile mult asteptate

Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea in saptamana 16-22 ianuarie 2023 va fi deosebit de calda pentru aceasta data calendaristica si umeda, cu ploi insemnate cantitiv.

Luni, vremea va fi calda si umeda cu un cer acoperit. Va ploua in cursul noptii si mai ales in cursul serii. Maxima zilei va fi de 9ºC, in timnp de minima va cobori la 5ºC.

Marti, va continua sa ploua temporar, pe tot parcursul zilei, iar vantul va avea unele intensificari din sector S. Temperatura aerului va ajunge la amaiza la o valoarea de 10ºC, in timp ce minima va cobori spre 6ºC.

Miercuri, va continua sa ploua pe tot parcursul zilei. Vantul va sufla tare, din sector S. Maxima zilei va fi de 12ºC, iar minima va cobori la 7ºC.

Joi, vremea va ramane umeda si se va incalzi. Va ploua, local cu caracter de aversa, pe tot parcursul zilei. Maxima zilei va urca la 12ºC, iar minima va cobori la 2ºC

Vineri, vremea va ramane inchisa si umeda si se va raci. Se vor semnala ploi pe tot parcursul zilei, insa cu o intensitate mai redusa. maxima va urca la 4ºC, iar minim va cobori la 1ºC. Spre seara si noapte ploile se vor transforma in lapovita.

Sambata, vremea se va raci usor, iar cerul va ramana noros si se vor semnla ploi, care se spre seara si pe parcursul noptii se pot transforma in lapovita si ninsoare. Maxima va urca la 3ºC, iar  inima va cobori spre 0ºC

Duminica, va continua sa se raceasca, dar cerul va ramane acoperit si temporar va ploua sau se va semnala lapovita, in special in prima parte a zilei. Maxima nu va trece de 4ºC, iar minima va cobori spre -1ºC.

La munte, vremea va inchisa si umeda. Se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, in prima parte a saptamanii, apoi ploile vor predomina, iar spre sfarsitul saptamanii se asteapta ninsori, la peste 1000 m altitudine.

Ne găsiți și pe Google News