Prognoza meteo in Oradea pentru saptamana 28 ianuarie-3 februarie 2019. Vine primavara?!
Vremea

Prognoza meteo in Oradea pentru saptamana 28 ianuarie-3 februarie 2019. Vine primavara?!

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in saptamana 28 ianuarie – 3 februarie, vremea va marca o incalzire semnificativa, mai ales in partea a doua a intervalului, dar va ramane umeda si temporar se vor semnala ploi.

Luni, vremea se va incalzi semnificativ, cerul va fi mai mult noros fiind posibile precipitatii slabe sub forma de ploaie. Maxima zilei va urca spre +5ºC, iar minima va ramane pozitiva, +1ºC.

Marti, cerul va ramane acoperit si va ploua slab, indeosebi in prima parte a zilei. Maxima zilei va urca la +4ºC, in timp ce minima va cobori pana la valoarea de -1ºC.

Miercuri, pe fondul unui cer  variabil temperatura aerului va marca o usoara crestere, astfel ca la amiaza se vor atinge +5ºC, in timp ce noaptea temperatura aerului va cobori spre 0ºC.

Joi, vremea va fi inchisa si umeda. Sunt posibile precipitatii slabe sub forma de ploaie, spres seara. Maxima zilei va fi de +4ºC, in timp ce minima va cobori la 0ºC.

Vineri, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, in special spre seara. Maxima zilei va urca pana la valoarea de +6ºC, in timp ce minima va cobori pana la +3ºC.

Sambata, vremea se va incalzi semnificativ si va ploua pe tot parcursul ziei. Vantul se va intensifica din sector S si va atinge viteze de pana la 20 km/h. Maxima zilei va ajunge la +12ºC, in timp ce minima va fi de +6ºC.

Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Maxima zilei va fi de +15ºC, in timp ce minima va cobori pana la valoarea de +4ºC. Vantul va mai bate moderat, dimineata din sector S.

La munte, vrema va ramane rece, in prima parte a saptamanii cand inca se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, apoi in partea a doua a saptamanii vor predomina ploile. Temperatura aerului va deveni pozitiva si va urca pana la 10ºC, determinand topirea zapezii.

Stratul de zapada in Apuseni:
  • Stana de Vale: 139 cm
  • Vladeasa 1500 m: 115 cm
  • Baita – Vartop: 70 cm
  • Arieseni: 60 cm

Ne găsiți și pe Google News