Prognoza meteo in Oradea, la sfarsitul de saptamana 24-26 august
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, la sfarsitul de saptamana 24-26 august

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul lunii august, iar toamna bate la usa, ne dorim cu totii un ultim weekend cu soare si vreme buna. Iata ca meteorologii ne dau vesti proaste, pentru acest sfarsit de saptamana.

Sfarsitul de saptamana va debuta cu o vreme frumoasa si calda, cu o maxima ce va urca spre 33ºC, cu un cer  variabil, mai mult senin, iar noaptea minima va cobori spre 19ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari spre seara, din sector SV.

Sambata, dimineata va fi frumoasa si calda, insa din cursul dupa-amiezii cerul se va innoura treptat si va ploua. Maxima zilei va urca pana la 28ºC, iar minima va cobori spre 17ºC. 

Duminica, vremea se va raci accentuat si va ploua pe tot parcursul zilei. Temperatura aerului se va situa, la amiaza, in jurul valorii de 25ºC, iar cea din cursul noptii, in jurul valorii de 15ºC.

La munte, vremea se va raci si va ploua. Cantitatile de precipitatii vor fi insemnate, iar temperatura aerului va marca o scadere considerabila. Maximile se vor situa intre 15ºC;20ºC, in timp ce minimele vor cobori spre 10ºC. 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News