Prognoza meteo in Oradea in saptamana 5-11 noiembrie 2018
Vremea

Prognoza meteo in Oradea in saptamana 5-11 noiembrie 2018

Administratia Nationala de Meteorolgie transmite ca vremea, in Oradea, in saptamana 5-11 noiembrie, va ramane calda pentru aceasta perioada a anului si frumoasa, cu un cer mai mult senin. Temporar, mai ales in cursul diminetilor se va semnala ceata.

Saptamana debuteaza cu ceata dimineata si o avertizare de COD Galben asociat acestui fenomen, care reduce vizibilitatea, „local sub 200 m si izolat sub 50 m, valabil pentru judetul Bihor, pana la ora 12:00. 

Luni, vremea va fi calda, pe fondul unui cer mai mult senin. Dimineata se va semnala ceata. Maximile zilei vor urca spre 20ºC, in timp ce minima, din cursul noptii, va cobori spre 7ºC.

Marti, vremea va fi frumoasa, cu un cer mai mult senin. Temperatura din cursul zilei va atinge valoarea de 19ºC, iar cea din cursul noptii va cobori la 6ºC.

interlink.ro

Miercuri, vremea va continua sa ramana calda pentru aceasta data, desi temperaturile vor scadea treptat. Maxima zilei va fi de 17ºC, in timp ce minima va ajunge la 5ºC. 

Joi, vremea va fi frumoasa, cerul va fi variabil, iar dimineata se va semnala ceata. Maxima zilei va urca spre 18ºC, in timp ce minima va cobori la 6ºC

Vineri, vremea va ramane frumoasa si calda pentru aceasta data. Maxima zilei va urca pana la 18ºC, in timp ce minima, din cursul noptii va cobori spre 7ºC.

Sambata, pe findul unui cer mai mult senin, vremea va ramane calda. dimineata se va semnala ceata. Temperaturile vor urca la amiaza spre 18ºC, si vor cobori noapte apana la 8ºC.

Duminica, cerul va fi variabil, sansele de ploaie fiind reduse. Dimineata se va semnala ceata. Maxima zilei nu va grece de 18ºC, in timp ce minima din cursul noptii va cobori pana la valoarea de 7ºC.

Potrivit ANM, nici in saptamana 12-18 noiembrie nu se intrevad schimbari majore in vreme. Astfel, desi temperatura aerului va continua sa scada treptat, vremea va ramane calda pentru aceasta data, ceata fiind singurul element notabil

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News