Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 27.01 – 2.02. Vreme schimbatoare
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 27.01 – 2.02. Vreme schimbatoare

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in saptamana 27 ianuarie – 2 februarie vremea va ramane mult mai calda decat in mod normal, dar va deveni umeda cu ploi temporare pe tot parcursul saptamanii.

Luni, vremea va fi rece, cu o maxima de 4ºC si o minima de -2ºC. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in partea a doua a zilei. Vantul se va intensifica, spre seara, din VE.

Marti, vremea va ramane inchisa, in special in partea  a doua a zilei, cand  si precipitatiile vor mai insemnate cantitativ. Maxima zilei va ajunge la 6ºC, in timp ce minima va ramane in jurul valorii de 0ºC. Vantul  va sufla moderat cu 30 km/h din sector S.

Miercuri,  vremea va fi tenporar frumoasa, cu uneleinnourari spre seara, cand sunt asteptate ploi trecatoare ce se pot transforma in lapovita. Temperatura din cursul zilei va urca la 4ºC, iar minima va cobori la -2ºC. Vantul va comtinua sa sufle moderat, cu peste 30 km/h

Joi, cerul va fi mai mult noros, iar in partea a doua a zilei va ploua temporar. Temperatura aerului va fi mai scazuta decat in cursul zilei de miercuri si va ajunge la amiaza la 3ºC, iar noaptea se vor atinge -3ºC.

Vineri, cerul va fi mai mult senin, iar soarele va fi elementul dominant al zilei. Maxima zilei va urca la 5ºC, in timp ce minima va cobori la -1ºC. 

Sambata vremea va fi frumoasa in prima parte a zilei, dar spre zeara cevrul se va innoura treptat si va ploua in cursul noptii. Noaptea  temperatura aerului va ramane pozitiva si se va situa in jurul valorii de 3ºC,, iar ziua aceasta va ajunge la 7ºC

Duminica, vremea se va incalzi, dar va ramane umeda si va ploau sporadic pe tot parcursul zilei. Maxima zilei va fi de 9ºC, iar minima va cobori spre 2ºC.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News