Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 11-17 februarie 2019
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 11-17 februarie 2019

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, in saptamana 11-17 februarie 2019, vremea va fi normala din punct de vedere termic si se va incalzi treptat spre finalul saptamanii. Se vor semnala precipitatii, sub forma de lapovita si ninsoare in jurul datei de 12 februarie, apoi cerul se va degaja treptat.

Luni, vremea va fi inchisa si umeda, se vor semnala ploi, in general slabe cantitativ. Maxima zilei va fi de 6ºC, iar minima de 0ºC. Vantul va avea unele intensificari dimineata si in cursul noptii.

Marti, vremea se va raci usor si vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, noaptea si dimineata si predominant ploi peste zi. Maxima zilei va ajunge la 2ºC, in timp ce minima, din cursul noptii, va cobori spre -3ºC.

Miercuri, cerul se va degaja treptat si vremea va deveni frumoasa. Maxima zilei va de de 3ºC, in timp ce minima va ramane negativa si se va situa in jurul valorii de -2ºC. Vantul va continua sa sufle moderat din sector N.

Joi, vremea va ramane frumoasa si se va incalzi usor. Maxima zilei va urca spre valoarea de 4ºC, in timp ce minima, va fi usor negativa.

Vineri, vremea va fi frumoasa, cu un cer variabil mai mult senin. Maxima zilei va urca la 6ºC, in timp ce minima va fi de -2ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector NE.

Sambata, vremea va fi frumoasa pe fondul unui cer mai mult senin. Temperatura din cursul zilei va urca spre 7ºC, in timp ce minima  se va situa in jurul valorii de 0ºC.

Duminica, vom beneficia tot de o vreme frumoasa si mai calda. Maxima zilei va urca spre 10ºC, in timp ce minima din cursul noptii  va cobori spre 0ºC. 

La munte, vremea va fi umeda in prima parte a saptamanii, cand  se pot semnala precipitatii sub forma ne ninsoare, iar la altitudini mari  acestea vor fi insotite de intensificari ale vantului si se va semnala viscol. In partea a doua a saptamanii si aici vremea se va incalzi.

Ne găsiți și pe Google News