Prognoza meteo in Oradea de Revelion si in prima saptamana din 2019. Revin ninsorile si gerul!
Vremea

Prognoza meteo in Oradea de Revelion si in prima saptamana din 2019. Revin ninsorile si gerul!

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea in Oradea, in saptamana 31.12.2018 – 6.01.2019, va fi rece si umeda, se vor semnala ninsori moderate cantitativ si se va depune un strat nou de zapada. Ninsorile vor continua pe tot parcursul saptamanii, iar temperatura aerului va continua sa scada.

Luni, vremea va fi inchisa si umeda, se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsorare, in cursul diminetii, Maxima zilei va urca pana la 3ºC, in timp ce minima va cobori pana la -2ºC.

Marti, vremea va deveni frumoasa, cu un cer variabil in prima parte a zilei. Spre seara cerul ze va innoura si se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Maxima zilei nu va trece de 2ºC, in timp ce minima va cobori spre 0ºC. Vantul va avea intensificari  din sector SV si va sufla cu viteze de 30-40 km/h

Miercuri, vremea va fi inchisa si umeda, se vor semnala precipitatii mixte, slabe cantitativ. Vantul va avea unele intensificari din sector NV. Maxima zilei va fi de 3ºC, in timp ce minima va cobori  la -4ºC.

Joi, vremea se va raci, iar cerul va fi innourat. Temporar vor cadea ninsori slabe cantitativ, iar vantul va bate moderat din sector NV. Maxima zilei va ramane negativa -1ºC, in timp ce minima va cobori  pana la -6ºC.

Vineri, vremea va continua sa se raceasca, temporar va ninge, pe tot parcursul zilei. La amiaza temperatura aerului nu va depasi valoarea de -2ºC, in timp ce minima din cursul noptii va cobori la -8ºC.

Sambata, vremea va fi inchisa si rece. Va continua sa ninga slab, dimineata, iar spre amiaza ninsorile se vor intensifica. Se va depune un strat nou de zapada de cca 5-10 cm. Temperatura aerului va urca la amiaza la -3ºC, in timp ce noaptea va cobori la -7ºC. Vantul va continua sa sufle slab pana la moderat, spulberand sau viscolind zapada.

Duminica, vremea va ramane rece, cerul se va degaja treptat. Maxima zilei va urca pana la -3ºC, iar minima va cobori la -7ºC. Vantul   va sufla slab, din sector V.

La munte, vremea va fi rece si va ninge. Temperaturile se vor situa noaptea intre -10ºC si -5ºC, iar ziua ele vor ramane negative pe tot parcursul zilei. Va ninge  aproape in fiecare zi, astfel, peste stratul existent deja, se va depune un nou strat de zapada.

Stratul de zapada in Muntii Apuseni:
  • Baita-Vartop – 40 de cm
  • Stana de Vale – 50 de cm
  • Arieseni – 50 de cm

Ne găsiți și pe Google News