Prognoza meteo de Florii si de Paste in Oradea si judetul Bihor
Vremea

Prognoza meteo de Florii si de Paste in Oradea si judetul Bihor

chilipirul-zilei.ro/
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza meteorologica pentru data de 21 aprilie (Florii), respectiv 28 aprilie (Paste), valabila pentru  Oradea si judetul Bihor.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

Astfel, in data 21 aprilie 2019 – Floriile, vremea va fi in general frumoasa, cu innourari trecatoare si cu sanse reduse de precipitatii. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de 20ºC, iar minima din cursul noptii va cobori pana la 6ºC. 

In data de 28 aprilie 2019 – Pastele, vrema va fi calda, cu un cer mai mult senin si cu sanse foarte mici sa se semnaleze precipitatii. Temperatura din cursul zilei va ajunge la o maxima de 23ºC, in timp ce minima  nu va cobori sub valoarea de 10ºC.

decathlon.ro

La nivelul judetului Bihor, vremea va fi relativ calda si nu se vor semnala precipitatii, regimul termic va fi normal si se va situa in jurul valorii de 18ºC…19ºC, la amiaza si 5ºC…6ºC dimineata, usor mai ridicate in jurul datei de 28 aprilie. In zone depresionare, dimineata se va semnala localceata

La munte, vremea va fi schimbatoare si racoroasa noaptea. atat in 21 aprilie, cat si in data de 28 aprilie. Sunt asteptate ploi trecatoare, mai ales in data de 21. Maxima zilei se va situa  in jurul valorii de 15ºC, in timp ce minima va cobori spre 1ºC-2ºC.