Produse de lux in valoare de peste 60.000 de lei confiscate de politistii bihoreni, de la un evazionist oradean
Stiri Oradea

Produse de lux in valoare de peste 60.000 de lei confiscate de politistii bihoreni, de la un evazionist oradean

chilipirul-zilei.ro/
Produse de lux în valoare de peste 60.000 lei, fără documente legale de proveniență și 4.700 de euro, descoperite de polițiștii de investigare a criminalității economice în locuința unui orădean.

Vineri, 2 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în continuarea cercetărilor în dosarul penal instrumentat pe numele unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa unde exista suspiciunea că acesta își desfășura activitatea infracțională.

În urma percheziției efectuată de polițiștii de investigare a fraudelor pentru a documenta și proba activitatea infracțională a celui în cauză, au fost descoperite peste 50 de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte de lux, purtând însemnele unor mărci consacrate, în valoare totală de peste 60.000 lei, destinate comercializării (anexăm foto). De asemenea, polițiștii bihoreni au descoperit în locația percheziționată 4.700 euro, bani în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea fără forme legale a hainelor și încălțămintei.

Bunurile și banii au fost indisponibilizați și ridicați în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea prejudiciului total cauzat bugetului consolidat al statului.

decathlon.ro

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.