Primii vitezomani, “victime” ale pistolului radar din dotarea politistilor rutieri bihoreni
Stiri Bihor

Primii vitezomani, “victime” ale pistolului radar din dotarea politistilor rutieri bihoreni

Politstii rutieri bihoreni au reusit sa faca si primele “victime” ale pistolului radar cu care au fost dotati in urma cu cateva zile.  Acesta fiind nedetectabil, dotat cu sistem antibruiere, având capacitatea de a depista dispozitivele antiradar, interzise prin lege.

Astfel, în cadrul acțiunilor desfășurate în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale referitoare la viteza de deplasare a autovehiculelor pe drumurile publice, marți, 22 august a.c., la ora 10.27, pe D.N. 1, pe raza localității Topa de Criș, județul Bihor a fost depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din comuna Săndulești, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 114 km/h, înregistrată cu aparatul radar mobil laser (pistolul radar).

Citeste si: Aviz vitezomanilor! Politistii bihoreni, sunt dotati, incepand de azi, cu un „pistol radar” (FOTO)

De asemenea, acesta a efectuat o manevră de depășire neregulamentară.

Tot marți, 22 august a.c., la ora 09.27, pe D.N. 1, pe raza localității bihorene Topa de Criș a fost depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Rîșca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h, înregistrată cu pistolul radar.

Conducatorilor auto le-au fost ridicate permisele, pentru o perioada de 90 de zile si sanctionati contraventional cu puncte de amenda

loading...