Primarul orasului Alesd, Ioan Todoca, a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni din localitate
Stiri Bihor

Primarul orasului Alesd, Ioan Todoca, a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni din localitate

Duminica seara, primarul orasului Alesd, Ioan Todoca, a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa strada în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni. In urma accidentului Ioan Todoca a fost transportat la spital.

In aceasta dimineata, un comunicat al IPJ Bihor arata: „Duminică, 31 martie a.c., la ora 18.39, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Aleșd, la intersecția cu strada Pârâului, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Oradea, nu a acordat prioritate de trecere și accidentat un bărbat de 57 de ani, din Aleșd, (primarul Ioan Todoca – n.r.) care s-a angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului. În urma accidentului rutier, bărbatul de 57 de ani a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Potrivit site-ului alesdonline.ro: „Primarul oraşului Aleşd, Ioan Todoca, a primit îngrijiri medicale la Spitalul orăşenesc Aleşd iar starea lui este stabilă însă a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, pentru investigaţii suplimentare.

Foto: alesdonline.ro

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0