Primăria Oradea va achiziționa 350 bănci de odihnă. Unde vor fi ele amplasate
Stiri Oradea

Primăria Oradea va achiziționa 350 bănci de odihnă. Unde vor fi ele amplasate

În cursul săptămânii trecute, specialiștii din cadrul Direcției Tehnice din Primăria Oradea au finalizat caietul de sarcini necesar pentru demararea procedurii de achiziție pentru bănci de odihnă.

Caietul de sarcini conține toate cerințele pe care trebuie să le îndeplinească băncile care urmează să fie achiziționate.

În total, se vor achiziționa 350 de bănci (la fel ca anul trecut), care vor trebui să îndeplinească următoarele caracteristici: L – 1,8 m, l – 38 cm, înălțimea șezutului – 42 cm și înălțimea băncii – 79 cm. Băncile vor trebui să aibă profile metalice de oțel, zincate termic și vopsite în câmp electrostatic. Totodată, elementele din lemn vor trebui să fie din esență tare (stejar), șlefuite și tratate cu straturi de protecție împotriva umidității și razelor ultraviolete, cu două straturi de baiț și două de ceară.

Cele 350 de bănci vor fi amplasate pe toată raza orașului, respectiv pe b-dul Dacia, str. Doinei, Bumbacului, Transilvaniei, Tușnadului, b-dul D. Cantemir.

Totodată, se vor amplasa bănci și în locațiile în care urmează să se amenajeze locuri de joacă pentru copii: Parcul Ghibu, str. Secarei (Oncea), str. Aluminei, str. Sovata, dar și de-a lungul trotuarului de acces la pasajul de sub calea ferată care leagă b-dul Ștefan cel Mare și str. Secarei.

De asemenea, se va completa cu bănci de odihnă în Parcul 22 Decembrie, Parcul I. C. Brătianu etc.

loading...