Avarie in reteaua termica de transport in zona strazii Onesti. O parte din cartierul Iosia ramane, maine, fara apa calda si caldura
Informatii utile

Avarie in reteaua termica de transport in zona strazii Onesti. O parte din cartierul Iosia ramane, maine, fara apa calda si caldura

Pentru eliminarea unor avarii la conductele de transport a agentului termic pe strada Onestilor,  in zona intersectiilor ca străzile Meziadului și Hațegului, mâine 22 februarie 2017, începând cu ora 08.00,  se întrerupe furnizarea căldurii și a apei calde  pentru consumatorii alimentati din punctele termice  509, 516 și 910 și căldurii pentru consumatorii alimentați din punctele termice 911 și 913.

Sunt afectați consumatorii, inclusiv cei cu PT propriu, din zonele Piața Devei (și străzile adiacente) și cei situați în perimetrul format de străzile Oneștilor  – Calea Aradului – Padișului – Octavian Goga – Aleea Călinului – Buzăului – Aviatorilor – Oneștilor.  

Estimăm că reluarea furnizării apei calde și a încălzirii se va face în cursul serii începând cu ora 23.30.

interlink.ro

          Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că  echipele noastre  de intervenție care  execută  lucrările vor face tot posibilul pentru a reduce  timpul necesar acestor intervenții.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News