Primaria Oradea demareaza proiectul “Cartierul Diasporei”. Primele 10 locuri vor fi disponibile din luna martie
Stiri Oradea

Primaria Oradea demareaza proiectul “Cartierul Diasporei”. Primele 10 locuri vor fi disponibile din luna martie

noriel.ro

Primarul Florin Birta a prezentat în cadrul conferinței de presă din 14 ianuarie, cele mai importante proiecte de hotărâre supuse aprobării Consiliului Local. Printre acestea se află si proiectul privind Cartierul Diasporei,

Unul dintre proiecte este legat de cartierul Diaspora, deoarece urmează să fie înscrise în evidențele de publicitate imobiliară deschiderea a 12 noi coli de Carte Funciară pentru dezmembrarea unor parcele. Vor fi 10 locuri, cu suprafețe cuprinse între  500-600 mp, care vor fi destinate construirii de case, o parcelă de aproximativ 2300 de mp destinată drumurilor de acces în acel cartier și o parcelă de 1000 mp care va avea destinația de spațiu verde.

Estimăm că până la finalul lunii martie să finalizăm criteriile pentru depunerea dosarelor în vederea participării la licitația de concesiune de atribuire a acestor parcele și undeva în vara acestui an ele să fie atribuite către cei care doresc să construiască în aceea zonă, iar cartierul Diasporei va începe să prindă contur”, a menționat primarul.

decathlon.ro