Primaria Oradea asteapta din nou colindatorii, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă 2022
Stiri Oradea

Primaria Oradea asteapta din nou colindatorii, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă 2022

După doi ani de pandemie, retrăim bucuria de a fi împreună: Primăria Oradea îşi deschide larg porțile și își așteaptă colindătorii (grupuri de copii și școlari de la unitățile de învățământ, grupuri vocale organizate, coruri bisericești, etc.), cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă 2022.

Colindătorii vor fi așteptați de Moş Crăciun, în Sala Traian Moșoiu, în perioada 12-16 decembrie 2022, între orele 9.30-13.00.

Programarea și înscrierea se fac în perioada 25 noiembrie – 7 decembrie, prin depunerea unei solicitări la ghișeele din Centrul pentru Relații cu Publicul de la parterul clădirii Primăriei Oradea (în Piramidă).

Solicitarea trebuie să conțină date cu privire la grupul de colindători: denumirea instituției, nume-prenume și telefon coordonator colindători, data și ora solicitată și confirmată telefonic pentru prezența la colindat, numărul de participanți, ștampila unității (după caz).

Prealabil depunerii cererii de înscriere, pentru stabilirea clară a zilei şi orei când se doreşte prezenţa colindătorilor la Primărie, rugăm coordonatorii grupurilor să contacteze responsabilul desemnat cu centralizarea solicitărilor din cadrul instituției, la numărul de telefon fix 0259.437.000 sau mobil 0771.329.146, în acest fel eliminând orice risc de suprapunere la aceeași oră a mai multor grupuri de colindători.

Pentru a putea asigura fiecărui grup de colindători posibilitatea de a ne colinda, rugăm conducerile unităţilor de învățământ să se limiteze la maximum trei grupe (clase) de elevi/unitate de învăţământ, iar programul de colinde să nu depăşească 10 minute/grup.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News