Food truck-urile achizitionae de CJ Bihor pot fi inchiriate pentru Targul de Craciun. Vezi care este procedura de inchiriere
Stiri Bihor

Food truck-urile achizitionae de CJ Bihor pot fi inchiriate pentru Targul de Craciun. Vezi care este procedura de inchiriere

Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor, din subordinea Consiliului Județean Bihor, a lansat astăzi, 23 noiembrie, procedura de închiriere pentru trei din cele patru food truck-uri achiziționate cu scopul promovării produselor tradiționale.

Rulotele vor fi închiriate cu scopul de a fi utilizate în cadrul Târgului de Crăciun din Oradea, ediția 2022:

  • 2 autorulote tip “food trailer model BH1” – pentru comercializarea de produse alimentare semiprocesate, procesate, ambalate sau neambalate (miere, zacuscă, mezeluri, brânzeturi, uleiuri, produse de artizanat sau manufactură etc);
  • o autorulotă tip “drinks trailer model BH2” – pentru comercializarea de băuturi alcoolice și non alcoolice (palincă, vin, suc, bere, etc);

Comercianții trebuie să respecte cu strictețe, în fiecare zi a evenimentului, programul agreat cu organizatorul în cadrul evenimentului precum și orarul de funcționare, și să se asigure că vor avea cantități suficiente de produse pentru a fi puse în vânzare pentru întreaga perioadă a Târgului.

Printre obligațiile comercianților se numără:

  • să dețină documente de proveniență și de conformitate a calității pentru toate produsele vândute;
  • să asigure expunerea estetică a produselor și afișarea în mod vizibil a prețurilor care nu pot fi modificate pe durata evenimentului.

Prețul de închiriere (taxa de închiriere) și ocupare a food truck-urilor Agenției de Dezvoltare Locală a Județului Bihor pentru activități comerciale desfășurate în cadrul evenimentului este următorul:

  • 150 RON /comerciant/food truck/zi + T.V.A.
  • 10.000 lei / comerciant/food truck garanție percepută pentru eventuale daune produse de către comerciant în defavoarea proprietarului (distrugeri, neprezentare, etc.)
  • 400 lei + T.V.A. taxa de instalare. Taxa acoperă instalarea food truck-ului și racordarea acestuia la utilități. Consumul de curent va fi contorizat pentru fiecare amplasament și se va achita la încheierea evenimentului pe baza citirii contoarelor.
  • Consumul de electricitate pe baza citirii contoarelor puse la dispoziție de proprietar/organizator.

Operatorii interesați se pot înscrie în perioada 23.11 – 27.11, ora 24:00. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 29 noiembrie.

În cazul în care vor exista mai multe solicitări pentru același amplasament, departajarea se va face prin licitație, ce urmează a fi organizată de către A.D.D. Bihor în data de 29.11.2022, ora 11,00. Licitația se va desfășura după regula licitației competitive. Câștigătorul stabilit va fi cel care oferă prețul cel mai mare și care corespunde cerințelor proprietarului din punct de vedere estetic și a produselor comercializate.

Detaliile privind regulamentul și documentele necesare înscrierii pot fi consultate aici, pe site-ul Consiliului Județean Bihor.           

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News