Primaria Oradea a instalat 2 toalete ecologice in zona Silvas
Stiri Oradea

Primaria Oradea a instalat 2 toalete ecologice in zona Silvas

Primăria Municipiului Oradea a implementat un nou proiect menit să îmbunătățească condițiile de igienă și confort pentru locuitorii și vizitatorii zonei Silvaș. Începând de saptamana trecuta, în această zonă sunt disponibile două toalete ecologice, achiziționate de la SC Novalis SRL.

Aceste toalete ecologice vor fi instalate și întreținute pe o perioadă de cinci luni, până la finalul lunii octombrie 2024. Valoarea totală a serviciilor de închiriere și întreținere pentru această perioadă este de 6.070 lei.

Pentru a asigura un standard ridicat de curățenie și funcționalitate, SC Novalis SRL va efectua operațiuni de întreținere de două ori pe săptămână, care vor include următoarele: vidanjarea rezervorului colector; alimentarea cu apă și soluție biodegradabilă; spălarea cu jet de apă sub presiune, atât în interiorul, cât și în exteriorul cabinei, precum și spălarea cu spumă; dotarea cu substanțe de curățire, odorizante și hârtie igienică respectiv parfumarea pereților cabinei.

Prin acest proiect, Primăria Oradea dorește să ofere locuitorilor și vizitatorilor din zona Silvaș condiții mai bune și mai igienice, contribuind astfel la creșterea calității vieții în municipiu. Inițiativa face parte dintr-un program mai amplu de îmbunătățire a facilităților publice și de protejare a mediului, promovând utilizarea soluțiilor ecologice și sustenabile.

Ne găsiți și pe Google News