Prima victorie intr-un meci oficial pentru jucatorii FC Bihor Oradea, in sezonul competitional 2023-2024
FC Bihor

Prima victorie intr-un meci oficial pentru jucatorii FC Bihor Oradea, in sezonul competitional 2023-2024

Jucatorii FC Bihor Oradea au obtinut prima victorie intr-un meci oficial, in sezonul 2023-2024, în turul II al Cupei României, invingand Lotus Baile Felix!

La Sânmartin, pe Stadionul Comunal, orădenii s-au impus cu scorul de 3-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0 şi după ce au controlat în totalitate disputa.

Primul gol al întâlnirii a venit în minutul 42, când Chitaş i-a trimis în colţul careului mare lui Sorian, care a preluat mingea, a avansat uşor şi a şutat spre poartă, învingându-l pe goalkeeperul Barabaş.

Citeste si: FC Bihor Oradea si-a aflat grupa si adversarele din noul sezon al Ligii a 3-a.

În repriza a doua, Sergiu Bactăr a urcat scorul la 2-0, cu un şut de la mare distanţă, care l-a surprins pe portarul gazdelor.

Golul al treilea a venit în prelungiri, în minutul 90+2, când, după un şut-centrare a lui Călin Jurj, de pe dreapta, portarul a respins în faţă, iar din 6 metri, Florin Chitaş a marcat.

A fost un joc la discreţia noastră, dominat clar de noi, din minutul 1 până în minutul 90. A fost un joc mai mult de posesie, noi având o circulaţie foarte bună. Sigur, se vede că nu avem încă ritmul de joc, viteza de joc, pentru că suntem la doar trei zile după perioada de încărcare şi acumulare, dar cel mai important este că băieţii au arătat o dorinţă şi o plăcere de joc, iar rezultatul a fost pe măsura evoluţiilor lor din teren”, a declarat la finalul partidei antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

Lotus Băile Felix –  FC Bihor Oradea 0-3(0-1)

Au marcat: Alexandru Sorian (min. 42), Sergiu Bactăr (min. 60) şi Florin Chitaş (min. 90+2)

Lotus Băile Felix: Barabaş – S. Cucu, Sg. Oltean, D. Lupşe, M. Arsene – D. Ciurcui (min. 59 Urbanovski), D. Gheban – A. Morar (min. 66 Tirla), G. Gitye, P. Blăgea (min. 54 D. Sala) – D. Ghiţă. Antrenor: Cosmin Bodea

FC Bihor: M. Pînzariu – C. Jurj, Sg. Bactăr, R. Farcaş, Al. Stoian – V. Calugher (min. 54 Serediuc), R. Gunie (min. 74 G. Cherman) – A. Chindlea (min. 54 A. Moga), Al. Sorian (min. 63 L. Ioviţă), Fl. Chitaş – M. Hosu (min. 54 Sg. Jurj). Antrenor: Florin Farcaş

Au arbitrat: Norbert Kemenes (Baia Mare) – Daniel Ştefan Lar (Baia Mare) şi Cristian Mureşan (Cavnic).

De menţionat că la partida de la Sânmartin a fost prezentă şi o inimoasă galerie a formaţiei orădene, care a creat o atmosferă frumoasă, încurajându-şi favoriţi pe tot parcursul jocului.

Următoarea partidă pentru FC Bihor va fi una amicală, sâmbătă, 12 august, de la ora 11:30, în deplasare, cu Phoenix Buziaş.

Ne găsiți și pe Google News