#hailamuzeu si trimite carti postale personalizate celor dragi!
Cultura

#hailamuzeu si trimite carti postale personalizate celor dragi!

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal și Poșta Română, prin Oficiul Județean de Poștă Bihor, colaborează pentru a promova proiectul „Tipografia de idei” | #hailamuzeu prin cărți poștale personalizate.

Prin acestea încurajăm populația să viziteze locațiile instituției muzeale, să participe la evenimentele organizate sub egida proiectului mai sus amintit și să comunice cu cei dragi ca altădată, prin intermediul scrisului de mână, rămânând astfel o amintire prețioasă în timp și spațiu.

Plăcerea de a primi o scrisoare sau o felicitare prin poștă, care poartă nu doar un mesaj personalizat, ci și amprenta caligrafică a expeditorului, reprezintă o valoare umană esențială de la care nu ar trebui să ne îndepărtăm. De aceea, miercuri, 9 august 2023, începând cu ora 10.00, vă așteptăm să vă bucurați de un spectacol dedicat copiilor, să explorați secțiile Muzeului Țării Crișurilor și, ulterior, să trimiteți o carte poștală celor dragi.

Partenerii de la Poșta Română vă vor fi alături pe parcursul întregului eveniment și vă vor pune la dispoziție o cutie dedicată în care puteți depune cărțile poștale. Producția, oferirea și distribuirea cărților poștale sunt asigurate în mod gratuit de către Poșta Română, iar acest gest este cu adevărat de apreciat!

Vă invităm să vă alăturați acestei inițiative de a împărtăși bucuria scrisului de mână și de a spori legăturile personale prin intermediul cărților poștale. Este o oportunitate de a îmbina trecutul și prezentul într-un mod plin de semnificații, subliniind importanța conexiunii umane autentice.

Proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu este implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446 și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria.

Ne găsiți și pe Google News