Prima cladire de birouri, construita de autoritati in Oradea, are constructor. Unde va fi ea amplasata
Stiri Oradea

Prima cladire de birouri, construita de autoritati in Oradea, are constructor. Unde va fi ea amplasata

Primaria Oradea vrea sa construiasca o cladire de birouri, cu spatii comerciale la parter, in zona Parcului Traian, vizavi de Baroul de Avocati Bihor, iar in acest sens a lansat o licitatie, care s-a incheiat la sfarsitul acestei saptamani

În cadrul licitației a fost depusă o singură ofertă, cea a SC DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT S.R.L (ofertant unic), având ca subcontractanți pe: AYORO SYSTEMS S.R.L, CV ELECTRO EUROPA, LOGICS SISTEM SRL, și SBR SOLETANCHE BACHY FUNDATII.

Valoarea estimată este de 7.960.860,62 lei (fără TVA).

Urmează faza de evaluare a ofertei depuse.

Scopul acestui proiect este restructurarea urbană a amplasamentului celor trei parcele situate între străzile George Enescu și Franz Schubert și construirea de clădiri multifuncționale cu un regim de înălțime P+3E+Er, care să se integreze atât funcțional, cât și volumetric și din punct de vedere al plasticii arhitecturale în caracterul pieței Parcul Traian. Prin proiect se propune realizarea unei clădiri multifuncționale, cu spații comerciale și birouri, cu acces din str. Parcul Traian și str. George Enescu.

În urma elaborării documentației la faza PT, suprafața construită este de 317,40mp, iar suprafața utilă totală este de 1.641,78 mp. Conform proiectului, investiția ar urma să fie realizată în decurs de 1 an.

Ne găsiți și pe Google News