Prefectura organizeaza un seminar de informare privind Programul de finanțare START-UP NATION
Comunicate de presa

Prefectura organizeaza un seminar de informare privind Programul de finanțare START-UP NATION

Instituția Prefectului județului Bihor, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Bihor organizează seminarul de informare privind Programul de finanțare START-UP NATION.

Cei care doresc sa participe, o pot face miercuri, 14 iunie 2017 de la ora 11.00, în sala mare a Prefecturii Bihor, cu susținerea Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Satu Mare (OTIMMC).

Programul Start–up Nation este un program de încurajare şi de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) prin intermediul Oficiilor Teritoriale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie (OTIMMC).

Prin intermediul acestui program, statul va oferi ajutoare nerambursabile de pana la 200.000 de lei (circa 44.000 de euro) pentru deschiderea unei afaceri in Romania. Cererile de finanțare se pot depune începând cu data de 15 iunie 2017.

interlink.ro

Seminarul de informare vine în sprijinul beneficiarilor eligibili, oferind clarificări în privința ultimelor modificări metodologice privind elaborarea cererilor de finanțare.

Detalii suplimentare despre program se regăsesc la link

Ne găsești și pe Google News