Pompierii din Stei au salvat un cal imobilizat intr-o mlastina in Zona Padis (FOTO)
Stiri Bihor

Pompierii din Stei au salvat un cal imobilizat intr-o mlastina in Zona Padis (FOTO)

evomag.ro
În data de 02 august a.c. în jurul orei 11:45, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Ștei, a fost mobilizat în zona Padiș, în apropierea Centrului de vizitare Padiș, pentru salvarea unui cal imobilizat într-o mlaștină  de aproximativ 30 mp.

Solicitarea prin numărul de urgență 112 a fost efectuată de către jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Padiș, care desfășurau activități de patrulare pe traseul Pietrele Boghii, aceștia fiind informați cu privire la situația în care se afla animalul de către o persoană aflată cu oile la păscut.

La locul intervenției s-a deplasat și patrula mixtă formată din 2 poliţişti români şi 2 poliţişti maghiari, care desfășoară activități pentru siguranța turiștilor în zona  montană Padiş şi Valea Boga din județul Bihor.

Intervenția pentru salvarea animalului a fost una cu final fericit, astfel în urma eforturilor depuse de către pompierii militari, sprijiniți de jandarmii montani și agenții de poliție, s-a reușit scoaterea în siguranță a calului din mlaștină.

decathlon.ro