Pompierii bihoreni si salvatori si buni sportivi. Lotul sportiv al ISU Crisana a obtinut Locul I in etapa a III-a a Concursurilor Profesionale
Stiri Bihor

Pompierii bihoreni si salvatori si buni sportivi. Lotul sportiv al ISU Crisana a obtinut Locul I in etapa a III-a a Concursurilor Profesionale

Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) a obţinut Locul I, la Etapa a III-a – zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie desfăşurată în perioada  24 – 26 iulie a.c., în municipiul Orăștie, judeţul Hunedora și în municipiul Alba Iulia, județul Alba.

          Concursul, la startul căruia s-au aliniat echipele reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Arad, Bihor, Hunedoara şi Timiş, a constat în parcurgerea celor patru probe specifice: “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole pe 100 metri”, “Ştafeta 4 x 100 metri” şi “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor, formată din plutonier adjutant Oprean Cristian,  plutonier adjutant Popa Octavian, plutonier adjutant Pop Szabolcz, plutonier major Mălăieș Adrian, plutonier Suciu Paul, plutonier Nicoraș Ionuț,  sergent major Motoșan Petru, soldat Horga Vlad, soldat Dărăban Laviniu și soldat Szigeti Botond, având ca șef de lot pe comandantul Detașamentului de Pompieri Marghita, locotenent-colonel Sfechiș Vasile, coordonată de locotenent Flore Mihai și antrenată de plutonier adjutant Lazoc Cătălin, a reuşit să se claseze pe locul I la toate cele patru probe.

Șase premii în clasamentul individual

În cadrul aceleiași competiții, palmaresul pompierilor militari bihoreni s-a îmbogățit cu încă șase premii, în clasamentul individual, după cum urmează:

Scara de fereastră individual:

  • Locul 1 – plt. adj. Popa Octavian
  • Locul 2 – plt. maj. Mălăieș Adrian
  • Locul 3 – plt. adj Oprean Cristian

Pista cu obstacole individual:

  • Locul 1 – plt. Suciu Paul   
  • Locul 2 – plt. maj. Mălăieș Adrian
  • Locul 3 – plt. adj. Popa Octavian

          În clasamentul final al concursului, locul II i-a revenit echipei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, iar locul III a fost ocupat de lotul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Alba.

           În perioada 28.08. – 01.09.2023, echipa ISU Bihor va participa la etapa finală a competiţiei, ce se va desfăşura la Târgu Jiu, județul Gorj.

Ne găsiți și pe Google News