Poluare de proportii pe strada Traian Lalescu din Oradea. A fost sesizata Garda de Mediu
Stiri Oradea

Poluare de proportii pe strada Traian Lalescu din Oradea. A fost sesizata Garda de Mediu

Poluare de proportii pe strada Traian Lalescu din Oradea, in portiunea cuprinsa dintre strazile Zimbrului si Barsei, unde, dupa ploaia din aceasta seara, o pata imensa, care pare a fi de combustibil lichid, s-a intins pe partea carosabila, pe aproape 500 de m.

Marius Monenciu, un locatar din blocul de vis-a-vis de strada, ne-a transmis imaginile si ne-a relatat ca “A apărut acum după ploaie, la orele 17 cand am ajuns acasă nu am sesizat nimic, este prima data cand vad asa ceva la noi pe strada“.

Oradeanul a sesizat  Garda de Mediu si Autoritatea pentru Protectia Mediului, carora le-a transmis pe email cele relatate si noua.

Cantitatea revărsata este mare deoarece s-a întins de o parte si de alta, până la intersecțiile cu strada Zimbrului si cu strada Barsei, asta in conditiile in care a plouat destul de mult si a fost înghițită o mare parte de sistemul de canalizare, “nu imi pot da seama ce e pentru ca a plouat mult si nu miroase“, ne-a mai transmis Marius.

In curtea aflata dincolo de strada, se afla cateva depozite si doua firme de confectii si tamplarie, insa, se pare ca poluarea nu provine din curtea respectiva, iar portarii nu au semnalat nimic suspect.

Ramane sa vedem daca APM Bihor si/sau Garda de Mediu, vor verifica zona si vor descoperi cauza acestei poluari.

 

 

 

loading...