Politistii oradeni implicati in educatia rutiera a copiilor
Stiri Oradea

Politistii oradeni implicati in educatia rutiera a copiilor

Activităţile desfășurate de polițiștii bihoreni vineri, 25 mai a.c., în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității au fost dedicate educației rutiere, informeaza IPJ Bihor

Astfel, în intervalul orar 10.00 – 12.00, în Orășelul Copiilor din Municipiul Oradea, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Poliţiei de Proximitate şi cu poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au organizat o serie de concursuri pe teme de educaţie rutieră.

Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani au fost angrenați de polițiștii bihoreni în concursul de desene pe astfalt „Desenăm, ne jucăm, circulație învăţăm!”. În cadrul concursului, participanții au ilustrat cu creta pe asfalt noțiuni specifice circulației  rutiere, dobândite în timp de polițiștii de prevenire bihoreni.

Tot în Orășelul Copiilor a fost realizată o expoziție cu peste 250 de desene create de elevii claselor întâi, participanți la Proiectul „Școala Siguranței Tedi”, în cadrul căruia s-au înscris 67 de unități școlare din mediul urban și din mediul rural din județul Bihor.

Câștigătorii au fost recompensați cu diplome, premii și legitimații de „Polițist pentru o zi”.

Cele mai bune desene realizate de copii au fost răsplătite cu premii.

Tot vineri, 25 mai a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate şi poliţiştii rutieri bihoreni au derulat activităţi preventive specifice în unităţile şcolare bihorene.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News