PNL a reusit astazi, in sedinta CJ BIhor, cu votul celor de la ALDE, revocarea Consiliului de Administratie al Aeroportului Oradea
Stiri Oradea

PNL a reusit astazi, in sedinta CJ BIhor, cu votul celor de la ALDE, revocarea Consiliului de Administratie al Aeroportului Oradea

noriel.ro
Lovitura de teatru astazi in sedinta Consiliului Judetean Bihor, consilierii au votat in majoritate dizolvarea Consiliului de Administratie al Aeroportului Oradea.

Consilierii ALDE au votat alaturi de consilierii PNL propunerea revocarii Consiliului de Administratie al Aeroportului Oradea, iar acest lucru inseamna ca, incepand de azi, intreaga conducere a Aeroportului Oradea a fost decapitata.

Citeste si: Directorul Aeroportului Oradea, Gheorghe Pasc, si-a dat demisia la presiunile lui Bolojan

Urmeaza, peste 2 saptamani, sa fie propus un nou Consiliu de Administratie care va fi votat in CJ Bihor.

orange.ro

In urma cu 24 de ore, Traian Bodea, Vicepresedintele CJ Bihor, scria pe facebook: „Aeroportul Oradea, incotro? În urmă cu aproximativ un an și jumate am făcut următoarea propunere colegilor mei de alianță, să răspundem Primariei Oradea și celor de la PNL prin a accepta a conlucra împreună și a pune cu toții umărul pentru dezvoltarea Aeroportului Oradea.

Totodată PNL Bihor a luat act și de acuzațiile de o gravitate deosebită, lansate de Gheorghe Pasc, fostul director al Aeroportului Oradea, în cadrul conferinței de presă susținută în cursul zilei de joi, 19 septembrie. În cadrul conferinței, pe lângă declarațiile făcute, Gheorghe Pasc a prezentat și un document primit din partea unei companii aeriene internaționale care a operat pe aeroportul din Oradea, care arată că domnul Pasztor Sandor a încălcat în mod repetat clauza de confidențialitate din contractul semnat, motiv pentru care relațiile de colaborare au fost subminate iar compania aeriană a informat că nu mai dorește să stabilească alte întâlniri cu domnul Pasztor.

Pasztor Sandor, autointitulat „From Hungary„, pe un site de turism din Africa de Sud, a fost acuzat recent de fostul director al Aeroportului Oradea, Gheorghe Pasc, ca ar fi sabotat aeroportul, interzicandu-i acestuia sa contacteze companii aeriene pentru zboruri din Oradea.

Citeste si: PNL Bihor: Pasztor Sandor a subminat colaborarea cu companiile aeriene care operau in Oradea

Vom reveni cu amanunte…