Pistolari de Oradea. Politia Locala a suprins si retinut doi indivizi ce trageau cu un pistol, fara sa posede permis
Stiri Oradea

Pistolari de Oradea. Politia Locala a suprins si retinut doi indivizi ce trageau cu un pistol, fara sa posede permis

În data de 25.04.2017, în jurul orei 17:00, în timpul efectuării patrulării în zona de responsabilitate pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, patrula din zona Episcopia Bihor, formată din polițist local B. S. și polițist local C. E., în timp ce patrulau pe strada Calea Bihorului au auzit focuri de armă.

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului unde au constatat că două persoane de sex masculin C.N.M. (36 ani) și M.S.C. (42 ani) aveau asupra lor un pistol BRUNI, model 92, fără serie, calibru 8MM, și un pistol ZORAKI, model R1, cu butoiaș, calibru 9MMR. De asemenea, în geantă au fost găsite 24 de cartușe calibru 9 mmR și 84 de bile de cauciuc. Menționăm faptul că persoanele identificate nu dețineau permis de port armă și nici documente de provenienţă a armamentului.

pistol BRUNI, model 92
pistol BRUNI, model 92

Prin urmare, polițiștii locali s-au deplasat cu persoanele identificate la sediul Poliției Municipiului Oradea în vederea întocmirii dosarelor de cercetare pentru uz ilegal de armă și  deținere nelegală de armament.

Cetăţenii municipiului Oradea sunt rugaţi să sesizeze orice încălcare a conduitei civice la Dispeceratul Poliţei Locale, la numărul de telefon 0259-969 sau pe e-mail politia.locala@oradea.ro.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News