Peste 400 de firme interesate de sa deschida afaceri in Parcul Eurobusiness IV din Oradea. Primaria incepe introducerea utilitatilor
Stiri Oradea

Peste 400 de firme interesate de sa deschida afaceri in Parcul Eurobusiness IV din Oradea. Primaria incepe introducerea utilitatilor

noriel.ro

Unul dintre proiectele aprobate în Consiliul Local de ieri se referă la aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea rețea de utilități publice în Parcul Eurobusiness IV. Parcul se află în zona noului drum de legătură dintre Oradea și comuna Sântandrei, în zona fostei ferme de porci de la Palota și a Adăpostului „Grivei”.

Primăria Oradea va face aici o investiție de 11 milioane lei prin care vor fi introduse toate utilitățile, de la apă-canal, canalizare până la asfaltarea drumurilor. Suprafața vizată de proiect este de 65.000 mp. După introducerea utilităților se vor realiza parcele mai mici, cuprinse între 2000-6000 mp. În total vor fi 24 de parcele.

Până la această oră avem peste 400 de cereri de la diverse firme din municipiul Oradea care doresc să achiziționeze aceste parcele pentru a-și începe sau reloca activitățile de producție. Astfel, având în vedere cererea mare, estimăm că dacă lucrările la utilități vor fi gata până în toamna acestui an, Parcul industrial IV va fi ocupat în procent de 100%”, a precizat primarul Florin Birta.

decathlon.ro