Pe malul Crisului, in zona strazii Sovata, va fi amenajata o pista de alergare din tartan
Stiri Oradea

Pe malul Crisului, in zona strazii Sovata, va fi amenajata o pista de alergare din tartan

noriel.ro

Primarul Florin Birta a prezentat în conferința de presă de ieri, 25 februarie, mai multe proiecte supuse aprobării în ședința Consiliului Local, făcând mai multe precizări pe marginea acestora. Unul dintre acestea este cel prin care Primăria urmează să amenajeze o pistă de alergare pe str. Sovata, pe malul Crișului Repede, proiectul de hotărâre fiind aprobat de Consiliul Local.

Am avut o serie de solicitări din partea locuitorilor din zona Sovata pentru a amenaja și aici o pistă de alergare din tartan, după modelul celorlalte realizate în oraș. Acest lucru se va materializa în curând, pista de alergare urmând să aibă o lungime de 652 de m”, a precizat primarul Florin Birta.

Valoarea investiției este de 531 000 lei. Pista va fi amenajată în perimetrul delimitat de Podul Carol I, str. Sovata și digul de pe malul Crișului Repede. Zona este cuprinsă între blocurile C2 și C7 din str. Sovata, delimitată la sud de taluzul digului și la nord de aleea carosabilă (blocurile C5 – C7) și pietonala (blocurile C2 – C4), la vest de terenul de sport, iar la est de terenul de joacă situat în dreptul parcării din apropierea podului.

decathlon.ro