Peste 1000 de locuri de muncă la Târgul de Cariere Oradea, maine 5 aprilie
Diverse

Peste 1000 de locuri de muncă la Târgul de Cariere Oradea, maine 5 aprilie

Târgul de Cariere Oradea are loc în 5 aprilie la Trade Center, între orele 11-18:00. Firme din domeniile Automotive, Producție Tehnică, Transport, Retail sau Resurse umane recrutează la eveniment. Printre angajatori se numără: Marvicon, Celestica, Corporactive Consulting, Michelin, Eberspächer, Alu Menziken, Kuka, Faist Light Metals, Leroy Merlin, Plexus, Valiant TMS, Nidec, Inteva, Elflein Spedition & Transport GmbH sau AstorMueller. AJOFM Bihor sunt parteneri instituționali ai evenimentului.

La Târgul de Cariere Oradea participă angajatori care oferă atât locuri de muncă full-time, cât și oferte de internship plătit. Sunt cei mai activi angajatori de pe piață, care și-au adaptat ofertele de muncă în funcție de nevoile candidaților. Sfatul nostru este ca persoanele interesate de un loc de muncă să vină cu CV-ul pregătit, în format electronic, pentru a aplica cât mai ușor la toate joburile dorite.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Și la această ediție, recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Mureș.

Organizatorii se așteaptă să participe peste 2000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.

interlink.ro

Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.ro/oradea

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0