Parc Industrial in Tileagd, titlu primit prin Ordin al Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice
Stiri Oradea

Parc Industrial in Tileagd, titlu primit prin Ordin al Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Consiliul Județean Bihor, prin Societatea ”Parcuri Industriale Bihor” S.R.L.  a dobândit titlul de parc industrial pentru terenul situat pe teritoriul administrativ al comunei Tileagd, demersul pentru obtinerea acestui titlu, fiind incepute inca din 2013, de vechea conducere a Consiliului Judetean

Durata titlului, acordat prin Ordinul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu nr. 3246 din 20.12.2016, are valabilitate de 25 ani și se referă la o suprafață de teren de 9,31 ha. Prin acest ordin se conferă operatorilor economici din parcul industrial dreptul la facilitățile prevăzute de art. 20 din Legea 186 / 2013 privind constituirea și funcționarea parcurilor industriale și de art. 456 alin (1) lit. j) și art. 464 alin (1) lit n) din Legea 227 / 2015 privind Codul fiscal cu modificările și completările ulterioare în condițiile respectării unor reglementări europene și românești specifice acestui domeniu.

Prin obținerea acestui titlu, Consiliul Județean Bihor poate continua dezvoltarea Bihorului prin structuri de parcuri industriale în mai multe puncte ale județului. Pentru a realiza primele etape ale implementării, la începutul anului 2017 vor avea loc întâlniri punctuale cu diverse structuri patronale și camere de comerț din România și străinătate, respectiv instituții ale căror activitate este axată pe problematica forței de muncă sau învățământ.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News