De ce a ajuns videochatul non adult o meserie populara
Diverse

De ce a ajuns videochatul non adult o meserie populara

Putini oameni stiu ca in ziua de astazi exista posibilitatea de a lucra intr-un studio de videochat, fara sa fie nevoie sa prestezi show-uri erotice sau chiar sa te dezbraci in fata camerei video conectate la un calculator cu Internet. Aceasta categorie se numeste videochat non adult si el poate fi practicat in toata reteaua de studiouri ale celei mai mari companii din domeniu: Studio 20.

Daca locuiesti in Oradea si ai fost vreodata tentata de a deveni model de videochat pentru a nu mai duce grija zilei de maine, insa nu ai indraznit din cauza prejudecatilor invechite ale societatii, acum poti aplica linistita la un astfel de job deoarece exista o alternativa excelenta: videochatul non adult. Aceasta presupune o interactiune cat se poate de fireasca intre model si membrii site-urilor de videochat, fara niciun fel de nuditate sau alte forme de exprimare care ar putea contraveni normelor morale. Modelul doar comunica cu interlocutorii sai, discutand despre viata de zi cu zi, pasiuni, dorinte si probleme, la fel cum o face oricine altcineva pe clasicele retele de socializare. Videochatul non adult este varianta perfecta pentru orice tanara care ar dori sa beneficieze de avantajele unui job in acest domeniu (castiguri foarte mari, program flexibil, conditii luxoase de lucru), dar care este mai timida sau la inceput de drum si vrea sa se familiarizeze treptat cu industria aceasta.

De ce platesc barbatii pentru videochat non adult?

In ziua de astazi, in ciuda dezvoltarii mijloacelor de comunicare la scara globala, oamenii resimt din ce in ce mai mult

model videochat studio 20
model videochat studio 20

izolarea emotionala. Acestia isi gasesc refugiul in mediul virtual, unde leaga prietenii mai autentice si mai trainice cu oameni care au aceleasi preocupari si interese. De aceea, meseria de model de videochat non adult este din ce in ce mai populara. Astfel de tinere constituie consolarea emotionala pentru numerosi membri platitori, deoarece ele ii asculta fara sa ii critice si ii accepta asa cum sunt, cu bune si cu rele. Cu timpul, modelele de videochat non adult se substituie unor prietene de suflet sau chiar unor psihologi, asigurandu-le interlocutorilor suportul psihic necesar pentru a trece peste greutati si a se simti valorosi.

Un model de videochat non adult are libertate totala in selectarea celor cu care interactioneaza si asupra temelor de discutie. Acesta trebuie sa fie o persoana diplomata, sociabila, vesela, serioasa si ambitioasa si sa detina cunostinte minime de limba engleza. Nu este necesara niciun fel de experienta in domeniu, deoarece trainerii din studiourile de videochat profesional le invata pe modele tot ceea ce trebuie sa stie despre aceasta activitate si despre modul in care pot castiga cat mai multi bani. In general, inca din prima luna, un model de videochat non adult castiga aproximativ 1.000 de dolari, iar dupa ce prinde experienta ajunge la venituri cuprinse intre 3.000 si 5.000 de dolari. Aceste sume sunt orientative, ele putand fi depasite lejer de persoanele care se implica 100% in meseria lor si lucreaza constant pe aceeasi tura, pentru a-si fideliza membrii.

model de videochat
model de videochat

Pe langa venituri mari, Studio 20 ofera contract de artist-interpret, asigurari sociale si asigurare medicala privata, dar si posibilitatea de a-ti stabili singura programul, dupa cum doresti. Exista posibilitatea de a lucra dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea pentru a te ocupa si de alte aspecte din viata ta. Zilnic, vei avea la dispozitie un make-up artist, un hairstylist, fotograf, editor video, profesoara de limba engleza si de cultura generala, echipamente de fitness, zone de relaxare, dar si suport tehnic non stop.

Daca ai peste 18 ani si vrei sa te angajezi la un studio de videochat non adult, aflat sub egida Studio 20, o poti face intr-unul dintre urmatoarele orase: Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Craiova. Contacteaza un reprezentant al companiei noastre si programeaza-te la un interviu chiar acum. Poti vizita sediile noastre si poti discuta cu fetele de acolo, pentru a afla direct de la sursa cum este viata unui model de videochat non adult.

Ne găsiți și pe Google News