OTL va introduce automate de bilete contactless in transportul local din Oradea
Stiri Oradea

OTL va introduce automate de bilete contactless in transportul local din Oradea

OTL a prezentat azi, 5 iunie 2018, într-o conferință de presă noile automate de bilete care permit plata biletului de călătorie folosind un card bancar contactless Visa sau Mastercard.

Directorul Economic Romeo Nica a prezentat noile automate de bilete care permit plata biletului de călătorie folosind un card bancar contactless Visa sau Mastercard. În aproximativ 30-45 de zile, aceste aparate vor fi montate pe toate mijloacele de transport din Oradea. Biletele cumpărate de la aceste automate sunt valabile timp de o oră pe mijlocul de transport respectiv, aparatul eliberând o recipisă cu toate datele tranzacției, inclusiv ultimele patru cifre ale cardului bancar cu care a fost achiziționat biletul, iar în cazul unui control, se va prezenta și cardul bancar.

Ele au un sistem similar POS-ului, au o imprimantă, sunt legate tot timpul la internet, deci sunt online. Validarea se face în momentul achiziției biletului“, a precizat directorul economic.

Acest sistem completează sistemele existente ale canalelor de vânzare a biletelor.  

OTL are de asemenea în vedere realizarea transportului local public cu Biharia, Sîntandrei și Ineu, sens în care poartă discuții cu primăriile acestor localități.

Conducerea a făcut un apel către cetățenii orașului care au păstrat amintiri despre transportul în comun din Oradea: poze, reviste, relicve, obiecte care au legătură cu transportul public să le ofere muzeului transportului public local. 

 

loading...